Vedio cipap xde bulu

Vedio cipap xde bulu

masa tu aku kene tahan ngan lecturer aku sebab aku x datang kelas die 2 bulan. die pensyarah baru, dan x tau yang kolej aku akan ditutup pkul 10. dia melepaskan squad tahinya yang petama dan penuh dalam mulut aku. aku melayan dgn penuh menjilat sisa tahi die yang melekat kat tepi bibir aku. aku meminta dia baring dan aku mengangkang kan kaki dia, aku menjilat dgn penuh rasa hormat dan nikmat. walaupon bau pepek dia agak busuk, tp bau itu membangkit kan nafsu yang x tahan dgn rangsangan yang aku beri, terus membaringkan aku dan merogol aku. bila aku cabut keluar konek aku, berlambak cecair aku kuar. die kata, beruntung sangat sebab dapat lelaki bodoh macam aku yang makan tahi dan minum kencing die. tp lagi bodo klo xpnah nk rasa tahi n air kencing bini/awek. Tapi ni pegalaman pertama dan seterusnya menjadi buruan aku selanjutnya. Seblum ni anak dara, janda nak kata jemu-jemu tak la. Walau pun aku dah berkahwin tapi tetap juga nak cari pantat lain.Kata orangapantat ni rupe je sama tapi rasa lain-lain macam buah rambutan jugak. Ini terjadi masa aku mula ditugaskan jauh dari rumah sendiri. Sebelah rumah djadikan tadika dan sebelah rumah pula diduduki sepasang kelamin tapi belum punya anak.Nak jadi cerita pagi tu dia tengah mnyindai kain, bekemban je. Mata aku tak lepas-lepas memerhati tubuh montok berisi dia dari atas sampai ke bawah.Tiba-tiba kain dia terlucut, tapi yang bestnye dia saja-saja melambat2kan untuk menyarong kain dia balik seolah2 membiarkan aje aku berjegil mata menengoknye.

Aku tak tau semua yang aku baca ni betol ke ttidak.Bila aku dan abang aku tau yang apartment tu ada kolam renang, kite orang pun happy gila lah (even aku tak berapa pandai berenang). Maksudnya, perempuan tu atas riba lelaki, tetapi peha mereka bersilang (Gunakan imaginasi anda sebaiknya). Kang memang dieorang betul-betul doggie kat sini memang free show ah. Selepas dieorang perasan yang aku asyik usha dia, dieorang terus bangun and pergi duduk di kerusi. Mereka give up dan sambung aksi mengawan di tepi kolam wth... So, bila sampai je kat hotel apartment tu, aku dan abang aku terus pergi check-check kolam renang. Dieorang pulak still kat tepi birai kolam sedang mengawan sambil kaki main air. Bila dah pukul 7 dan nak masuk magrib, aku dan abang aku pun blah la.

vedio cipap xde bulu-49vedio cipap xde bulu-28vedio cipap xde bulu-83

aku semakin terangsang bile melihat dan membau tahi die.

Join our conversation (21 Comments).
Click Here To Leave Your Comment Vedio cipap xde bulu.

Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *